tijdschrift MD

Leden van MD ontvangen niet alleen een kwartaalblad:

  • Netwerk-bijeenkomsten – elk kwartaal een sessie met de schrijver van een recent artikel; maximaal 25 leden voeren dan een diepgaand gesprek met de auteur en wisselen onderling ervaringen uit; de volgende is op 25 april a.s. met Saskia Maarse over haar artikel Werken met verschillende culturen.
  • Jaarlijks bedrijfsbezoek – op 14 juni a.s. is het bedrijfsbezoek aan USG People, onderdeel van Recruit Global Staffing. Dit internationale bedrijf met 20.000 medewerkers, is in Nederland bekend van de ketens Start People, Unique, USG Professionals en Secretary Plus. Het hoofdkantoor staat in Almere waar we worden ontvangen door Ariane van der Kooij, Manager Human Capital Development. Met enkele collega’s zal zij ingaan op de inzet van Learning Agility als accelerator van performance. Voor USG People betekent dit: het inzetten op wendbaarheid op weg naar een future proof workforce.
  • MDonline.nl – alle leden hebben toegang tot het online archief met eerdere artikelen; er zijn ook signaleringen van internationale MD-publicaties; relevante TED Talks en YouTube-films
  • MDexperts.nl – via MDexperts.nl laten we zien wie in ons vakgebied welke expertise heeft. Met adresgegevens, foto en specialisaties. Alleen leden van MD kunnen hun profiel plaatsen.
  • Bedrijfslidmaatschap – organisaties willen vaak dat extra medewerkers gebruik kunnen maken van MD – via het MD bedrijfslidmaatschap. Zet op het formulier je persoonlijke lidmaatschap om naar een bedrijfslidmaatschap en laat twee extra collega’s profiteren van alle voordelen van MD.

Artikel schrijven
Wij zijn altijd op zoek naar interessante praktijkcases, nieuwe ontweikkelingern, prikkelende opnies en andere praktijkverhalen.
Wil je een artikel schrijven – stuur ons een bericht.